2022 Fantasy Football draft prep ADP review: The best values by current, risers, fallers, targets, more more

Date:

Tijdens het laatste weekend van augustus, dat ook samenviel met het einde van de wedstrijden van het voorseizoen, was er de afgelopen twee dagen een aanzienlijk aantal Fantasy-dames. Het is een goed moment om de gegevens van de gemiddelde diepgang te bestuderen die op weg zijn naar het laatste deel van het diepgangseizoen.

Hoewel we deze week nog verschillende dingen moeten controleren als het gaat om gezondheid, NFL-roosterbewegingen en dieptegrafieken, weten de meeste Fantasy-managers wat ze kunnen verwachten voor het komende seizoen. En dat is reflecterend geweest in recente concepten.

Ik zal je mijn favoriete en minst favoriete waarden op elke positie geven op basis van de CBS Sports ADP (link hier invoegen), en hopelijk zal het helpen bij het vinden van een aantal spelers om te targeten – en anderen om te vermijden – voor degenen onder jullie die nog aan het opstellen zijn voordat het reguliere seizoen op 8 september begint.

Quarterbacks

Goede waarden

Russell Wilson: ADP 71,2, QB11
Dak Prescott: ADP 72,9, QB12
Derek Carr: ADP 92,9, QB13
Trey Lance: ADP 98.1, QB14
Kirk Neven: ADP 98,2, QB15

Mijn ranglijst voor deze quarterbacks is Wilson (QB8), Lance (QB9), Prescott (QB10), Cousins ​​(QB13) en Carr (QB14), en ik zou graag een van hen dit jaar als mijn beginnende Fantasy-optie hebben. Ik zou al deze jongens voor Aaron Rodgers opstellen, die QB9 is op basis van zijn ADP. … Wilson is de veiligste van de groep en heeft een enorm voordeel als starter in Denver, en Lance zou een competitiewinnaar kunnen zijn als een top-vijf quarterback voor de 49ers. Lance zou ook kunnen floppen gezien zijn onervarenheid, en hij is de enige quarterback die ik in de top 10 heb gerangschikt die moet worden opgesteld met een back-upoptie. … Ik vind het heerlijk om Lance te combineren met Cousins ​​of Carr, en beide zijn dit seizoen twee van mijn favoriete slapers, gezien hun waarde en voordeel. Neven profiteren van de nieuwe coach Kevin O’Connell en Carr zou nu een carrièreseizoen moeten hebben bij Davante Adams in Las Vegas. … Ik verwachtte dat Prescott’s waarde zou dalen met de blessure van Tyron Smith (hamstring) aan de linkerkant, maar ik vind Prescott dit jaar nog steeds een nummer 1 Fantasy quarterback. Als hij blijft glijden, moet je ervan profiteren.

Slechte waarden

Joe Burrow: ADP 58.6, QB8
Aaron Rodgers: ADP 64.6, QB9
Matthew Stafford: ADP 69.5, QB10

We hebben dit vaak met Burrow besproken op basis van zijn opgeblazen ADP, die op verschillende websites varieert. Hij is dit laagseizoen zo hoog geweest als QB4 en ik kan hem niet voor die prijs opstellen. Zijn ADP op CBS ligt dichter bij zijn waarde, maar ik zou hem niet voor Wilson of zelfs Lance opstellen als je op zijn kop wilt zitten. Burrow is dit jaar een solide beginnende Fantasy quarterback, maar grijp niet naar hem. … Hetzelfde geldt voor Rodgers, die zijn twee topontvangers verloor in Adams en Marquez Valdes-Scantling. Hoewel de laatste vervangbaar is, zullen we zien hoe Rodgers het een volledig seizoen zonder Adams doet. Ik vind hem nog steeds leuk als Fantasy-starter, maar ik zou liever genoegen nemen met Rodgers dan hem op Draft Day te richten. Hij staat dit jaar buiten mijn top 10. … Stafford lijkt vrij van de elleboogblessure die Fantasy-managers – en waarschijnlijk de Rams – aan het begin van het trainingskamp bang maakte. Het is nog steeds iets om in de gaten te houden en zou tijdens het seizoen opnieuw een punt van zorg kunnen zijn, daarom staat Stafford lager in mijn ranglijst (QB12) in vergelijking met zijn ADP. Net als Burrow en Rodgers zou ik dit seizoen blij zijn met Stafford als mijn beginnende quarterback, maar voor deze prijs grijp ik niet naar hem.

Teruglopen

Goede waarden

D’André Swift: ADP 24.4, RB14
Travis Etienne: ADP 51.4, RB22
Dameon Pierce: ADP 64.2, RB26
Antonio Gibson: ADP 85.1, RB32
Chase Edmonds: ADP 92.1, RB36
Rhamondre Stevenson: ADP 97,4, RB37
Darrell Henderson: ADP 131,9, RB44
Nyheim Hines: ADP 134.7, RB47
Isiah Pacheco: ADP 138,4, RB48
Zamir Wit: ADP 144.9, RB50

Swift was misschien overgewaardeerd toen hij werd opgesteld als een eerste ronde keuze aan het begin van het trainingskamp, ​​maar hij zou dichter bij ronde 1 dan ronde 3 moeten worden geselecteerd … Etienne is een borderline top-15 die terugloopt in PPR , en ik zou hem in het begin van ronde 4 opstellen. Ik maak me geen zorgen dat hij waarde verliest in PPR wanneer James Robinson (Achilles) 100 procent is. … Ik koop Pierce als een doorbraakkandidaat, en ik vind hem leuk als een top-24 die terugloopt in alle formaten. Hij is het waard om opgesteld te worden in ronde 6. … Op het moment van publicatie kennen we de status van Brian Robinson niet, die meerdere keren geschoten bij een poging tot diefstal zondag. Het is duidelijk dat we hopen dat Robinson in orde is, maar elke afwezigheid zou een opsteker zijn voor Gibson, die op het punt stond zijn baan te verliezen aan Robinson op weg naar week 1. … Edmonds zou dit jaar de beste running back in Miami moeten zijn en is de moeite waard al in ronde 5 in PPR opstellen. … Stevenson zou er veel baat bij hebben als Ty Montgomery (enkel) voor een langere periode out is. Als Stevenson speelt met passerende downs en het splitsen van het werk met Damien Harris op de grond, dan is hij een borderline-starter in alle competities. … Henderson zal ADP zien stijgen als Cam Akers (blessure aan weke delen) deze week afwezig blijft in de training. Henderson zou de Rams-starter in week 1 kunnen zijn. … Hines is dit jaar een van mijn favoriete draft-doelen geweest en ik vind hem leuk als een flexibele speler in PPR. Hij kan ook een loterij zijn als er iets met Jonathan Taylor gebeurt. … Pacheco en White zijn twee loten om op te mikken in alle competities. Als Pacheco de kans krijgt om te starten voor de Chiefs of White voor de Raiders, dan zouden beide potentiële starters zijn in alle formaten.

Slechte waarden

Nick Chubb: ADP 16.2, RB9
Ezechiël Elliott: ADP 35.9, RB16
Josh Jacobs: ADP 38.9, RB17
Nok Akers: ADP 48.5, RB21
Damien Harris: ADP 55.7, RB23

Ik loop niet weg van Chubb, zelfs niet met Jacoby Brissett die de eerste 11 wedstrijden voor de Browns begint met Deshaun Watson (schorsing) uit. Maar ik stel Chubb niet op als een top-10 die terugloopt in ronde 2, vooral niet in PPR. … Elliott zou in de problemen kunnen komen met Tyron Smith voor de Cowboys, en ik was al wantrouwend om Elliott op te stellen in ronde 3 in alle competities. Ik zou liever Tony Pollard opstellen als RB31 met zijn ADP van 83.1. … Van Jacobs wordt verwacht dat hij contacten deelt met Zamir White en Ameer Abdullah, en het is moeilijk om Jacobs te vertrouwen als een must-startoptie in PPR. Ik ga hem zeker niet opstellen in ronde 4 voor deze prijs. … Akers is gewond en lijkt op weg naar een commissie met Henderson en mogelijk rookie Kyren Williams. Het is het niet waard om Akers in ronde 4 op te stellen met een onzekere status voor week 1. … Harris zou er baat bij kunnen hebben als Montgomery eruit ligt, maar dat betekent niet dat je hem als starter in alle competities moet opstellen. Ik heb liever Stevenson dan Harris in PPR, en ik stel Harris niet op in ronde 5.

Brede ontvangers

Goede waarden

Michael Pittman: ADP 42.2, WR15
DJ Moore: ADP 48.4, WR16
Courtland Sutton: ADP 54.1, WR17
Michael Thomas: ADP 68.6, WR25
Brandin Cooks: ADP 70.1, WR27
Rashod Bateman: ADP 87.6, WR31
Darnell Mooney: ADP 90,8, WR32
Christian Kirk: ADP 106.5, WR39
Nico Collins: ADP 158.1, WR63
Joshua Palmer: Geen ADP-gegevens

Pittman en Moore zijn dit jaar twee van mijn favoriete doorbraakkandidaten en ik zou beide in ronde 2 opstellen. Dit is een geweldige waarde om beide in ronde 4 te krijgen als dit hun ADP blijft in de meeste competities. … Sutton is een andere doorbraakkandidaat die het waard is om in ronde 3 in PPR te worden opgesteld. Ik hou ook van Jerry Jeudy (ADP 72,4, WR28), maar Sutton heeft meer voordelen als de waarschijnlijke nummer 1-ontvanger voor Russell Wilson. … Thomas (hamstring) zal hopelijk gezond zijn voor week 1, maar hij is een koopje voor deze prijs. Hij had in alle opzichten een geweldig trainingskamp in zijn comeback van zijn enkelproblemen de afgelopen twee seizoenen, en hij kan dit jaar weer terugkeren als een top-15 Fantasy-ontvanger. … Cooks wordt altijd ondergewaardeerd, maar ik dacht dat dat dit seizoen zou veranderen, gezien de manier waarop hij vorig jaar voor de Texanen speelde. Blijkbaar niet, dus koop hem de hele dag voor deze prijs, wat een koopje is. … Bateman, Mooney en Kirk zouden de nummer 1 ontvangers moeten zijn voor de respectievelijke teams. Bateman moet doelen delen met Mark Andrews, maar Lamar Jackson moet nog steeds voldoende op Bateman leunen (ongeveer 120 doelen) om een ​​borderline-starter te zijn in alle competities. Mooney zou dit seizoen de top 10 van doelen moeten zijn van alle ontvangers, en Kirk zou de leidende ontvanger voor de Jaguars moeten zijn. Ik zou Kirk al in ronde 7 opstellen in alle formaten. … Collins heeft het goed gedaan dit voorseizoen en zou nummer 2 moeten zijn in doelen voor de Texanen achter Cook. Hij is een van mijn favoriete slapers. … Palmer zou moeten worden opgesteld met een late-round pick in alle competities. Ik hou van hem en KJ Osborn (ADP 147.8, WR55) als ontvangers van loten die enorm zouden profiteren als iemand voor hun ogen op de dieptegrafiek gewond zou raken.

Slechte waarden

Deebo Samuel: ADP 20.8, WR6
Mike Evans: ADP 28,6, WR8
Jaylen Waddle: ADP 58,8, WR19
DK Metcalf: ADP 62.14, WR21
Adam Thielen: ADP 68.1, WR24

Samuel is een hoogwaardige Fantasy-optie en het is de moeite waard om in de late ronde 2 of vroege ronde 3 op te stellen, maar ik hou niet van hem als de nummer 6-ontvanger van het bord, vooral in PPR. … Evans zou kunnen strijden voor doelen in Tampa Bay als iedereen gezond is nu Russell Gage en Julio Jones zich bij de Buccaneers hebben gevoegd, samen met Chris Godwin (ACL) die op schema ligt voor week 1. Ik vind het niet erg om Evans vroeg op te stellen Ronde 3 in PPR, maar ik weet niet zeker of hij als een top-10 Fantasy-ontvanger moet worden beschouwd. Godwin (ADP 60.8, WR20) is veruit de betere waarde. … Waddle kampt met een niet nader genoemde beenblessure na het einde van de voorseizoenactie en hopelijk is hij klaar voor week 1. Ik vind het niet erg om hem in ronde 5 in alle competities op te stellen, maar ik beschouw hem niet als een top- 20 Fantasy-ontvanger nu Tyreek Hill in Miami is. … Metcalf zal te maken krijgen met Geno Smith als de beginnende strateeg voor Seattle, in ieder geval vroeg in het seizoen. Dat verlaagt de waarde van Metcalf, en ik wil hem niet opstellen als starter in PPR. Ik maak me ook zorgen over Tyler Lockett (ADP 118.16, WR44), maar hij wordt veel later opgeroepen. … Ik hou van Thielen als een nummer 3 ontvanger, maar hij wordt hier opgeroepen als starter, wat riskant aanvoelt gezien zijn blessuregeschiedenis en de verwachte grotere rollen voor Osborn en Irv Smith. De goedmaker voor Thielen, vooral in niet-PPR-competities, is dat hij meer dan acht touchdowns kan scoren als hij gezond blijft.

Strakke uiteinden

Goede waarden

Dallas Goedert: ADP 73.1, TE7
Cole Kmet: ADP 123.7, TE13
David Njoku: ADP 147.3, TE18

Ik weet niet zeker of Goedert hoger moet worden opgesteld dan TE7, maar hij zou de beste waarde kunnen zijn op de positie tussen de topopties. Hij is op weg naar een breakout-campagne dit jaar. … Kmet is een andere geweldige waarde gezien zijn voordeel, en hij is weer een van mijn favoriete doorbraakspelers dit seizoen. Hij zou doelen van Justin Fields moeten opzuigen in de aanval van Chicago als de nummer 2 optie in het passingspel achter Mooney. … Njoku zou moeten profiteren van Brissett onder het midden met veel passes op korte afstanden. En hij wordt nummer 2 in doelen voor de Browns achter Amari Cooper, wat we leuk vinden voor een strak einde.

Slechte waarden

George Kittle: ADP 48.6, TE4
Dawson Knox: ADP 97,5, TE10
Mike Gesicki: ADP 105.7, TE11

Ik ben niet in paniek over Kittle zoals sommige van mijn collega’s, maar ik stel hem ook niet op in ronde 4 of als de nr. 4 tight end. Dat is te snel. … Knox heeft het potentieel om alle strakke einden in touchdowns te leiden, maar ik teken hem niet voor deze prijs, vooral niet in PPR. Er zijn te veel monden om te voeden in Buffalo. … Gesicki heeft een ruil uit Miami nodig om dicht bij deze ADP te komen. Hij lijkt geen belangrijke factor te zijn in de aanval van de Dolfijnen op weg naar het seizoen.


The Valley Voice
The Valley Voicehttp://thevalleyvoice.org
Christopher Brito is a social media producer and trending writer for The Valley Voice, with a focus on sports and stories related to race and culture.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

More like this
Related

Elon Musk plans Twitter layoffs with new team

Reply to this storyRemarkSAN FRANCISCO — Members of billionaire...

Russia-Ukraine war at a glance: what we know on day 250 of the invasion | Ukraine

Russia launched a wave of cruise missiles...

Most Americans Worry Social Security Will Run Out of Money — Are They Right to Worry?

The Social Security Act was passed in 1935 to...

Why the fate of Medicare and Social Security is a midterm issue

Less than two weeks before the midterms, the fate...