NFL preseason Week 1 scores, highlights, updates: Rookies Kenny Pickett, Desmond Ridder throw game-winning TDs

Date:

Het NFL-voorseizoen is officieel begonnen en week 1 van het oefenseizoen van 2022 was tot nu toe behoorlijk bewogen. Atlanta Falcons rookie quarterback Desmond Ridder gooide een game-winnende touchdown tegen de Detroit Lions met nog minder dan twee minuten te gaan, Jordan Love en Trey Lance wisselden lange touchdowns in de Bay en Cincinnati Bengals ster kicker Evan McPherson scoorde 3 van 3 op zijn velddoelpunten, waaronder twee van ten minste 56 yards uit.

Er waren ook een paar blessures, waarvan de meest opvallende de New York Jets quarterback Zach Wilson was scheurde zijn meniscus. Er wordt echter verwacht dat hij in orde is en in het reguliere seizoen geen tijd mag missen.

Deze zaterdag hebben we in totaal acht wedstrijden om naar te kijken, te beginnen met de Carolina Panthers vs. Washington Commanders en Kansas City Chiefs vs. Chicago Bears om 13.00 uur ET, en eindigend met een strijd om LA tussen de Super Bowl-kampioen Rams en Chargers .

Hieronder volgen we alle must-see hoogtepunten van de actie van zaterdag. Maak je klaar voor een hele dag voetbal.

Schema

Donderdag

Giants 23, Patriots 21 (afhaalmaaltijden)
Ravens 23, Titans 10 (samenvatting)

Vrijdag

Falcons 27, Lions 23 (samenvatting)
Browns 24, Jaguars 13 (samenvatting)
Kardinalen 36, Bengalen 23 (samenvatting)
Jets 24, Eagles 21 (afhaalmaaltijden)
49ers 28, Packers 21 (samenvatting)

zaterdag

Bears 19, Chiefs 14 (samenvatting)
Panthers 23, Commandanten 21 (samenvatting)
Rekeningen 27, Colts 24 (samenvatting)
Steelers 32, Seahawks 25 (afhaalmaaltijden)
Dolfijnen 26, Buccaneers 24 (Boxscore)
Texans 17, Saints 13 (Boxscore)
Broncos 17, Cowboys 0 (4e kwartaal – Gametracker)
Rams 14, Chargers 14 (Halftime – Gametracker)

Zondag

Vikingen bij Raiders, 16:25 uur ET (Gametracker)

Chargers DB krijgt Moss’d

Montana State rookie wideout Lance McCutcheon kondigde zich zaterdagavond aan in Los Angeles toen hij de bal uit de lucht greep over een Chargers-verdediger en vervolgens twee tackelaars afwierp op weg naar een 60-yard score voor de Rams. Dat zal de geschiedenis ingaan als een van de meer indrukwekkende touchdowns van het voorseizoen.

Pickett maakt het af!

Twee dagen, twee rookie quarterbacks met game-winnende touchdown passes. Op vrijdag was het Desmond Ridder die het voor elkaar kreeg tegen de Lions met minder dan twee minuten te spelen. Pickett versloeg vervolgens Ridder op zaterdag en maakte verbinding met Tyler Vaughns, die uit een tackle stapte en vervolgens naar de pyloon linksvoor dook met slechts drie seconden te spelen.

Het was een gedenkwaardig debuut voor de pick uit de eerste ronde, die 13-uit-15 sloeg voor 95 yards en een paar scores. Mitchell Trubisky heeft nog steeds de inside-track om de Steelers’ Week 1-starter te zijn, maar Pittsburgh moet blij zijn met zijn beste draft-keuze in zijn NFL-debuut.

Drew Lock indrukwekkend

Geno Smith zorgde voor één touchdown in de eerste helft, terwijl Lock in iets meer dan een kwart voor twee touchdowns zorgde. Hij voltooide acht van zijn eerste 11 worpen voor 102 yards en gaf scores door aan Dareke Young en DeeJay Dallas.

Pittsburgh stond te popelen om zijn quarterback uit de eerste ronde, Kenny Pickett, zaterdag te verwelkomen en hem te ontmoeten met: daverend applaus toen hij het veld betrad om de tweede helft in de aanval te beginnen voor de Steelers. Pickett beloonde de aanwezigen met een indrukwekkende 75-yard touchdown drive waar hij al zijn passen voor 33 yards en een touchdown naar Jaylen Warren voltooide. Hij voltooide ook een pass naar Connor Heyward voor de tweepuntsconversie.

Hoewel dit misschien in de tweede helft van een wedstrijd van het voorseizoen was, kun je niet veel meer vragen van Pickett, die er behoorlijk scherp uitzag.

Been onderschepping!

Waarom je handen gebruiken om een ​​draai te forceren als je je benen kunt gebruiken? Dat is precies wat Elijah Campbell deed in het tweede kwart tegen de Buccaneers. De Dolphins scoorden een touchdown op het volgende spel.

Dolfijnen rookie slingers TD

Met Tua Tagovailoa als een van de starters, begon de zevende ronde rookie Skylar Thompson de wedstrijd onder het midden en heeft zijn kans volledig benut. Hij begon de wedstrijd door 10 van zijn eerste 12 passen te voltooien, met als hoogtepunt een aanval van 22 meter op Lynn Bowden Jr. De dolfijnen hebben naar verluidt handelsbesprekingen gehad over Bowden en Preston Williams, maar de eerste liet Miami zien wat hij in dat stuk kon doen.

Geno Smith heeft momenteel een voorsprong op Drew Lock in de strijd om de beginnende quarterback-baan van de Seahawks, en de veteraan heeft zich in de voorseizoensopener de helft van de helft bewezen tegen de Steelers. Hij eindigde de eerste twee kwartalen 10-uit-15 voor 101 yards en voegde een touchdownrun van twee yard toe om Seattle binnen een score voor de pauze te brengen.

George Pickens haalt teen-tikkende touchdown binnen

De George Pickens hype-trein staat op het punt supersonisch te gaan. Na de hoofden in de loop van het trainingskamp te hebben omgedraaid, laat de tweede ronde van de Steelers nu de hele NFL zien wat hij naar de tafel brengt.

In de voorseizoenopener van Pittsburgh tegen Seattle haalde de rookie wideout een oogverblindende touchdown van Mason Rudolph binnen. Bij een derde-en-13 poging van de Seattle 26-yard-lijn ontkurkte Rudolph een pass naar de pyloon rechtsachter in de eindzone. Pickens wist niet alleen een stap op zijn verdediger te zetten, maar kon na het maken van de vang ook beide voeten binnen de perken houden.

Ho-hum, gewoon weer een ontluikende sterontvanger die uit Pittsburgh komt.

‘Punt God’ laarzen 82 meter

Ze noemen hem niet voor niets “Punt God”. In de laatste minuut van de eerste helft van de Bills and Colts’ preseason opener, startte rookie punter Matt Araiza een daverende 82-yard punter. Het stuiterde diep in het Indy-gebied voordat het de eindzone inging voor een touchback. Araiza’s punter had een onofficiële hangtijd van 4,23 seconden, volgens de atletische.

Het product van de staat San Diego maakte naam op de universiteit voor soortgelijke punten, en dat leidde ertoe dat hij een zesde ronde voor Buffalo werd in de NFL Draft van 2022. Als hij dit soort punten kan blijven hebben en teams kan dwingen om over het hele veld te reizen tegen een verdediging die vorig jaar nummer 1 was in DVOA de NFL, wordt Buffalo nog gevaarlijker dan aanvankelijk werd gedacht.

Omzetfeest in Buffalo

De Buffalo Bills en Indianapolis Colts zijn de huidige gokfavorieten om uit hun respectievelijke divisies te komen en behoren tot de meer populaire weddenschappen om de AFC in 2022 te winnen. Dat gezegd hebbende, zagen ze er niet bepaald uit als molochs in de eerste helft van hun voorseizoen opener. Deze tentoonstelling veranderde al snel in een omzet-festijn. Over de eerste twee kwartalen zijn er in totaal zes omzetten geweest, waaronder een back-and-fourth van four-straight in het tweede kwartaal.

Na het stoppen van een poging van vier en vier van de Colts, werd quarterback Case Keenum nabij het middenveld uitgeschakeld. Slechts zes spelen later werd Nick Foles, de signaalgever van Indy, uitgekleed, terwijl Buffalo’s Terrel Bernard de losse bal terughaalde en 69 yards terugbracht voor de touchdown.

Bij de eerstvolgende drive na die score werd de aangooi van Foles onderschept. Een spel later bleef de omzettrein tuffen toen Keenum in de rode zone werd geplukt.

De oogverblindende late rally van Sam Howell

Carson Wentz en Taylor Heinicke deden niet veel als quarterback voor de Commanders, maar hun derde QB in rookie Sam Howell maakte indruk. Het kostte hem slechts vijf passerende voltooiingen om de leidende passer van Washington te worden tegen zijn geboorteplaats Panthers, en toen nam hij deze indrukwekkende 17-yard rushing touchdown op.

Laat je niet overrompelen door Howells benen. Hij liep vorig jaar 11 scores voor de Tar Heels.

Nadat Carolina drie keer scoorde bij het volgende balbezit, betrad Howell opnieuw het veld – op zoek naar een gelijkspel halverwege het vierde kwart. De toren leidde een 13-play, 67-yard drive die werd afgesloten met zijn tweede haastige touchdown van het spel. Howell raakte toen Alex Erickson voor de tweepuntsconversie om de leiding te nemen, en de fans bij FedEx Field werden gek.

Siemian splash speelt

De nieuwe mentor van Justin Fields leidt een comeback in Chicago. Eenmaal beneden 14-0, hebben de Bears 16 onbeantwoord gescoord dankzij back-up quarterback Trevor Siemian. Chicago doet niet alsof dit een wedstrijd van het voorseizoen is, want de aanval ging op 4 en 2 en Siemian vond een streakende Dante Pettis in het veld.

Drie plays later raakte Siemian Dazz Newsome op een fraaie aangooi in de hoek van de eindzone om tot op één punt van de Chiefs te komen.

Veiligheid Justin Reid trapt XP voor Chiefs

Harrison Butker is niet de enige goede kicker op de selectie van de Chiefs, aangezien een van hun safeties ook een getalenteerde poot heeft. Reid trapte een 65-yard velddoelpunt in trainingskamp vorige week, en kreeg een kans om een ​​extra punt te schoppen in week 1 van het voorseizoen. Het was perfect.

Rookie RB Brian Robinson schijnt voor Commanders

Het lijkt erop dat de rookie uit Alabama klaar is om Antonio Gibson in 2022 wat extra’s te geven. Robinson haastte zich voor 26 yards op zijn eerste zes carry’s en ving ook twee passes voor 15 yards te vroeg. Robinson schreef ook wat geschiedenis van de commandant op, want hij scoorde de eerste touchdown van het nieuwe tijdperk in Washington.

Tajae Sharpe een ‘vangst van het voorseizoen’-kandidaat

Sharpe vecht om speeltijd bij de brede ontvangers van de Bears, en deze vangst zal zijn zaak zeker helpen. Hij gebruikte atletisch vermogen, concentratie en zijlijnbewustzijn om deze binnen te halen. Sharpe, een nieuw lid van de Bears, bracht vorig jaar door bij de Falcons. Hij ving 25 passen voor 230 yards in 15 gespeelde wedstrijden.

Sam Darnold met indrukwekkende TD toss

De Panthers zijn vroeg over de Commanders en Antonio Gibson hielp de zaak van zijn tegenstander door aan zijn eigen 28-yard-lijn te morrelen. Darnold verving Baker Mayfield als quarterback voor de tweede reeks van Carolina, en na drie plays in de drive verbond hij zich met Rashard Higgins voor een acht-yard touchdown.

Dit is een behoorlijk indrukwekkende worp, want Darnold had Montez Sweat in zijn gezicht, maar leidde toch perfect zijn wideout terwijl hij zijn achterste voet weggooide.

De NFL-wereld is een beetje nerveus voor de tweedejaars Fields, aangezien hij is belast met het vinden van succes achter een twijfelachtige aanvallende linie en met een breed ontvangend korps waar niet veel van zijn. Fields heeft echter nog steeds Mooney, die uit een carrièrecampagne komt waarin hij 81 passes ving voor 1.055 yards en vier touchdowns.

Bekijk deze worp en vang die 26 yards ging:

Chiefs verspillen geen tijd met scoren eerste zaterdag TD

Goed, dat is genoeg. We kunnen Patrick Mahomes uit het spel halen. Hij is nog steeds goed in voetbal. De voormalige NFL MVP leidde een 11-play, 72-yard drive met een paar highlight-reel plays, en werd afgesloten met een vijf-yard touchdown pass naar Blake Bell.

Watson wacht op een mogelijke strafverhoging van de NFL — die naar verwachting zijn schorsing van zes wedstrijden zal verhogen tot iets belangrijkers — maar hij betrad het veld voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor de Browns tegen de Jaguars. Watson zeker zag eruit als iemand die zijn eerste wedstrijd in 568 dagen speeldewant hij eindigde met slechts zeven passerende yards op 1 van de 5 passen.

Positief nieuws voor de Browns: back-up QB Joshua Dobbs zag er goed uit en voltooide 10 van de 13 passen voor 108 yards en een touchdown.

Vanaf vrijdag: Ridder’s clutch game-winnende pass

De Lions-Falcons-wedstrijd van het voorseizoen was niet zo vermakelijk. De nieuwe QB in de ATL, Marcus Mariota, zag er geweldig uit, net als de rookie Desmond Ridder. Op vier-en-negen drie punten achter met nog minder dan twee minuten te gaan, vond Ridder Jared Bernhardt voor de winnende score.

Dit spel was niet alleen goed om te zien van een rookie quarterback, maar de speler aan de ontvangende kant van de touchdown verdient ook wat krediet. Bernhardt is een voormalige lacrosse-ster uit Maryland en de winnaar van de Tewaaraton Award 2021 – die wordt uitgereikt aan de beste speler in lacrosse op de universiteit. Bernhardt was niet alleen een lakse legende op een eliteschool, maar hij stapte vervolgens over naar Ferris State om te voetballen, en leidde het programma naar een ongeslagen record en hun eerste Divisie II nationaal kampioenschap als quarterback. Nu heeft hij een game-winnende touchdown gevangen in de NFL. Wat een verhaal.


The Valley Voice
The Valley Voicehttp://thevalleyvoice.org
Christopher Brito is a social media producer and trending writer for The Valley Voice, with a focus on sports and stories related to race and culture.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

More like this
Related

FTC sues to block Microsoft’s acquisition of Activision

Comment on this storyRemarkThe Federal Trade Commission filed a...

Iran executes first known prisoner arrested in protests

DUBAI, United Arab Emirates (AP) — Iran said Thursday...