‘This is our house’: Albert Pujols schools Brewers, helps launch Cardinals to power win | St. Louis Cardinals

Date:

Uren voordat hij twee homeruns sloeg en een nadrukkelijke overwinning bekrachtigde, gaf de geweldige kardinaal Albert Pujols een jonge, worstelende teamgenoot een fooi, wat leidde tot de homerun die het spel veranderde.

Tijdens een hitters’ meeting zondagochtend vroeg trok Pujols uit zijn eerdere slagbeurten tegen Milwaukee reliever Taylor Rogers, waaronder een acht-pitch strikeout zaterdag. Vijf van de acht pitches die Pujols zag waren Rogers’ slider. Hij vertelde zijn teamgenoten, waaronder Dylan Carlson, hoe Rogers de slider gebruikte, hoe hij bewoog en waar hij moest zoeken als een pitch om te rijden.

‘Hij is er agressief mee,’ herinnerde Carlson zich. “Wees klaar om te gaan.”

Carlson begon zondag de achtste inning tegen Rogers en de eerste worp van de lefty was een slider. Carlson was klaar om te gaan. Hij stuurde het veld naar de stoelen op het linkerveld om een ​​gelijkspel te breken en de eerste plaats Cardinals naar een 6-3 overwinning in Busch Stadium en een serieoverwinning tegen Milwaukee op de tweede plaats te sturen. De solo homerun van Tyler O’Neill bracht de wedstrijd in evenwicht in de zesde, Carlson’s homer brak die gelijkspel in de achtste, en rond die twee homeruns waren Pujols’ twee homeruns geboekt – één om te beginnen met scoren en een knock-out van drie runs om de serie af te maken.

Mensen lezen ook…

 • Redactioneel: Waarom zou een ex-president die niet leest dozen met documenten bij hem thuis willen hebben?
 • Nolan Arenado van Cardinals heeft een strijdend team waar hij naar hunkerde, een teamgenoot die hij zich niet kon voorstellen
 • Goold: Tyler O’Neill zou over zijn schouder moeten meekijken
 • Bissell Mansion uit 1820, een oude theaterlocatie voor diners, is te koop voor $ 250.000
 • Gordo: Kardinalen zeiden net nee tegen het verpanden van hun toekomst op de deadline
 • Schoolbibliothecarissen in Missouri trekken boeken weg omdat nieuwe wet kosten toestaat voor ‘expliciet’ materiaal
 • Adam Wainwright was ervan overtuigd dat hij een no-hitter zou gooien voor Cardinals, die verloor op de 10e
 • Media-opvattingen: Gerenommeerde sportverslaggever Bob Costas praat over Trump, niet-gevaccineerde balspelers
 • Kardinalen merkt op: Als Juan Yepez van de geblesseerde lijst komt, wie gaat er dan van de bank?
 • Tiener sterft na val in Klondike Park in St. Charles County
 • Hochman: ‘Neeee!’ Fanfavoriet Lars Nootbaar is een giller in het clubhuis van Cardinals
 • Nolan Arenado van Cardinals keert terug naar Denver; Tommy Edman keert terug naar het tweede honk
 • Ontwikkelaar ziet $ 1,2 miljard herontwikkeling aan de rivieroever van St. Louis
 • Schnucks, buren op gespannen voet over landloperij, openbaar urineren in de buurt van South St. Louis winkel
 • Man beschuldigd van moord op tiener bij vluchtmisdrijf vrijgelaten na afwijzing

Toen zijn tweede homer van de dag, de 10e van het seizoen en de 689e van zijn carrière 443 voet de tribunes links in het midden bereikte, brak Pujols in draf en wees naar de dug-out. Vervolgens strekte hij zijn handen uit over zijn borst, alsof hij de naam van het team wilde benadrukken die daar was gestikt.

“Het is heel duidelijk wat hij zei: dit is ons huis”, zei manager Oliver Marmol. “Je gaat hier niet naar binnen om ons te verslaan.”

Zei Pujols: “Alleen de reactie die ik had. Grote hit in een grote situatie.”

Zoals Carlson, vanwege de beschrijving van Pujols, klaar voor een worp die hij nog nooit had gezien van een werper die hij nog nooit had gezien, zo begon een groot deel van de zondag in kleine ogenblikken.

O’Neill en Carlson hebben kluisjes naast elkaar in het Cardinals clubhuis. Ze strekken zich samen uit, spelen buiten het veld naast elkaar en delen verschillende pregame-routines – en dat is niet alles wat ze delen.

Ze hebben het allebei moeilijk gehad. Carlson heeft het hele seizoen ups en downs meegemaakt, terwijl O’Neill het grootste deel van het jaar geblesseerd is geweest bij het zoeken naar zijn swing of beide. De voortdurende zoektocht van de Cardinals naar een vonk bij de leadoff bracht ze zondag weer samen bovenop de line-up. Terwijl hij zich zondag uitrekte en praatte, boog O’Neill zich naar Carlson.

‘Het is onze dag,’ zei hij.

Carlson kwam in de leadoff van het duel van zondag, maar 4 voor 37 (.108) sinds zijn vorige homer. O’Neill, die tweede sloeg, had drie slag gekregen in zes van zijn voorgaande acht slagbeurten en sloeg .080 over zijn vorige 25 slagbeurten. Hij had vorig seizoen zeven homeruns in zijn eerste 91 slagbeurten. Hij begon de zesde zondag met zes homeruns in zijn afgelopen 265 slagbeurten.

O’Neill werd gevraagd wat zijn verklaring inspireerde.

‘We zijn uitgerekend. Het is tijd,’ zei O’Neill. “We willen hier gaan knallen. We houden onszelf aan hogere normen, vooral meer dan wat we nu posten. We willen excelleren. Dus dat is het doel. We willen zoveel mogelijk op de basis komen voor de grote stokken. Zorg voor zaken.”

Voordat hun dag of hun toekomende tijd arriveerde, begon de zondag met meer van hetzelfde. Tegen de tijd dat O’Neill op de plaat kwam met één uit in de zesde inning, had geen van beide outfielders de honken bereikt tegen de linkse Aaron Ashby uit Milwaukee. O’Neill had twee ground outs. Carlson had twee strikeouts en huiverde bij het einde van de tweede.

In de tweede inning sloeg Hunter Renfroe een homerun met twee runs op Cardinals-starter Miles Mikolas voor de eerste punten van de wedstrijd. Carlson dacht dat hij een spel op de bal had, sprong en reikte over de muur om de bal net voorbij zijn handschoen te laten landen.

“Het is geen geheim dat ik een beetje worstelde”, zei Carlson. ‘Die vliegenbal, die homerun, raakte buiten mijn bereik – precies zoals het de laatste tijd met me gaat. Dus om in die situatie (later) terecht te komen, probeerde ik het zo eenvoudig mogelijk te houden.

De 688e homer van Pujols uit zijn carrière spleet de voorsprong van de Brewers doormidden.

O’Neill’s eerste homer in 10 dagen bracht de stand in evenwicht met 2-2 tegen Ashby.

Mikolas (9-9) bleef snel werken om die knoop vast te houden. De rechtshander stond vier honkslagen toe. Een kwam niet uit het infield, en een andere werd gewist door een dubbelspel. Hij hield het tempo pittig door geen vrije loop weg te geven en na Renfroe’s homer schakelde Mikolas 13 van de volgende 14 Brewers-slagmensen uit. Hij en Ashby wisselden snelle innings uit en leidden tot een wedstrijd van twee uur en 17 minuten, de kortste van het seizoen bij Busch.

“Iedereens favoriete kan van het gezin, iedereen naar huis brengen voor het avondeten,” zei Mikolas. “In dit geval misschien zelfs thuis voor de lunch.”

Mikolas had net een perfecte achtste gegooid, gooide drie slag op de laatste twee slagmensen die hij in de wedstrijd zou tegenkomen en zorgde voor de gelijkmaker tot in de tweede helft van de inning. Marmol had eerder in de wedstrijd een beslissing genomen hoe hij wilde dat de line-up eruit zou zien voor de linkshandige reliever Rogers van de Brewers. Hij bleef bij Pujols tegen een rechtshandige reliever in de zevende en rekende erop dat het duel later zijn weg terug naar hem zou vinden vs. een lefty.

Die mogelijkheid moest bij Carlson beginnen.

Hij liep naar het bord zonder de bagage van recente missers.

De jonge centrumvelder zei dat hij met O’Neill sprak over hun verweven inzinkingen en het vertrouwen van O’Neill eerder zondag bracht hem in “die juiste headspace om daar naar buiten te gaan.” Het advies van Pujols gaf hem de juiste pitch om te zoeken en de juiste plek om te kijken. Hij had de juiste zwaai vanaf de rechterkant om het te begroeten en de Cardinals naar hun eerste voorsprong te lanceren.

“Op dit punt in het seizoen probeer je het team op elke mogelijke manier te helpen winnen”, zei Carlson. “Zeker in een serie als deze. Dit zijn grote spellen. Deze moeten we winnen. Het team proberen te helpen. Ik denk dat als je het in dat perspectief plaatst, het veel helpt. Je haalt wat druk weg en speelt gewoon.”Cardinals-notebook: Rotatieverschuiving maximaliseert linkse starts, waardoor Dakota Hudson tijd heeft om opnieuw in te stellen

The Valley Voice
The Valley Voicehttp://thevalleyvoice.org
Christopher Brito is a social media producer and trending writer for The Valley Voice, with a focus on sports and stories related to race and culture.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

More like this
Related